I en gammel rabbiner historie fortælles der om Rabbi Sucha, som sagde: Når jeg kommer til Dommedag, bliver jeg nok ikke spurgt:

Hvorfor var du ikke Abraham? Hvorfor var du ikke Moses?

Men jeg bliver måske spurgt: Hvorfor var du ikke Sucha?
 

Åndelig medvandring

At stille ind på Guds kanal 

Vores forhold til Jesus Kristus afhænger i høj grad af, hvor opmærksomme vi er på ham. At lære at stille ind på Guds kanal er derfor helt centralt, for et forhold udvikler sig kun, når man viser den anden opmærksomhed.

Som åndelige medvandrere opmuntrer vi hinanden til at blive mere opmærksomme på vores erfaring af Gud, så vi kan leve i en større bevidsthed om Guds nærvær og få øjnene op for de aftryk, Gud sætter i vores liv. Det er som om vi ofte ser efter Gud de forkerte steder, specielt i vanskelige situationer. Derfor handler det kort sagt om at få nye øjne at se med, så man får øje på Gud, der hvor Gud er og ikke hvor vi forventer, at Gud skal være!

 Åndelig Medvandring kan både foregå som en samtale mellem dig og en åndelig vejleder eller i grupper. Det sidste er et økumenisk initiativ, som tilbyder åndeligt søgende hjælp til at finde en trospraksis i hverdagen.

I et åndeligt medvandringsforløb støtter vi hinanden på vejen mod vores dybeste længsel, mod Gud og os selv.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

.

 
 
 
Cand.theol. Benedicte Tønsberg | CVR: 40417982 | Lystrupmindevej 21, Vrads, 8654 Bryrup, 8654 Bryrup  | Tlf.: 51207409